LiTHeEL

Ärade LiTHeEl-medlem,

Det har blivit dags för LiTHeEl:s höstmöte! Mötet kommer att äga

Under mötet kommer vi bland annat att diskutera 3D-printerns framtid och besluta om ansvarsfrihet för styrelsen 15/16. Vi i styrelsen är också intresserade av vad ni medlemmar vill ska finnas på hemsidan, så det kommer också att diskuteras under mötet.

Dagordningen och handlingarna har bifogats i den officiella kallelsen som du som medlem har fått via mejl. Revisorns utlåtande kommer att skickas ut senast en vecka innan mötet. Är det något du vill tycka till om kan du skicka in en motion senast sju dagar innan mötet.

För mer information, följ eventet på facebook.

OBS! Vi bjuder på fika! 😀 (kaffe och tilltugg)

Datum och tid: 23 November kl 17:30

Plats: TP55

 
Varmt välkomna!


Comments are closed.